A L Kennedy sitater

Her kan du finne og laste ned sitater A L Kennedy

A L Kennedy Sitater, tanker, aforismer, ordtak, uttrykk

#220 A L Kennedy

Journalisten Eugene Lyons som oppholdt seg i Russland fra 1928 til 1934 som korrespondent, har skrevet en mesterlig bok om sine russiske erfaringer. Han reiste til Russland som overbevist og begeistret kommunist, og vendte hjem i den dypeste skuffelse. Han citerer: "Mennesker som lever under diktatur er fordømt til livslang entusiasme." .. "De ville gjerne slikke sine sår privat. Men de tør ikke; å være bedrøvet er nesten like galt som forræderi. Som soldater, dødstrette efter en lang marsj, må de stille til stram parade." .

A L Kennedy Sitater om livet
#221 A L Kennedy

Også André Gide forteller i sin lille bok "Hjem fra Russland" om hvordan Sovjets ledere stadig oppdrar folket til å leve i begeistret overbevisning - om at intet annet land og folk har det så storartet, er så storartet. Naturligvis får de ikke rede på forholdene i andre land; både underretningsvesen og propaganda er selvsagt ensrettet, der som i Tyskland. På alle måter drives en krampaktig begeistringsrus. Og den viktigste bestanddeldenne begeistringskrampe er bevisstheten om at man er herrer og helter, som kan se ned på hele den øvrige verden. .

A L Kennedy Sitater om relasjoner
#222 A L Kennedy

Vi er nødt til å stanse ved dette fordi vi er nødt til å se et stort faktum i øynene: Menneskehetens brutalisering. .

A L Kennedy Sitater om menneskeheten
#9828 A L Kennedy

Under the FTCA (The Federal Tort Claims Act), the government can only be sued "under circumstances where the United States, if a private person, would be liable to the claimant in accordance with the law of the place where the act or omission occured." Translated, this means that the government cannot be sued for things they did as a government; in this case, covering up UFOs. .

A L Kennedy Sitater om ord
#11514 A L Kennedy

Blomstene er en konstant kilde til glede, syns Nina, og lettere å forholde seg til enn mennesker, som sjelden oppfører seg som Nina syns de bør, ikke engang om hun steller aldri så godt med dem. .

A L Kennedy Sitater om relasjoner
#11699 A L Kennedy

Kva kjenner frøet i klaka jord, i frost og kulde og kalde vindar frå nord. .

A L Kennedy Sitater om ord
#11700 A L Kennedy

Kva drøymer frøet som ligg og ventar i vintersvevnen. .

A L Kennedy Sitater om vinteren

A L Kennedy sitater , sitater A L Kennedy, sitater om A L Kennedy